5 ting å unngå under homecoming fester

Homecoming-partier er ment å være fond og nyter, men det betyr ikke at du må gå vilt i din merrymaking. Riktig innredning må fortsatt følges slik at alle deltakere i dette partiet vil kunne nyte feiringen til det fulle. Dette innlegget vil snakke mer om de 5 tingene som skal unngås under homecoming-partiene for å veilede videregående eldre og opprettholde etiquette i å feire en viktig affære som dette.

Group Of Teenage Friends Dressed For Prom

1. Bruk av ukorrekte antrekk for anledningen – Det er et gitt at de fleste damer vil sikkert elske å bli lagt merke til i denne anledningen ved å ha iøynefallende homecoming kjoler. Men «iøynefallende» trenger ikke å være høyt eller for avslørende, da dette kan være upassende for temaet for feiringen. Prøv å bære noe som vil definere din personlighet og ikke å bære noe «clowny» i prosessen, eller du kan ende opp med å være latterens ting om kvelden. Kjole i enkle, men endelig klær, og du vil bli mer elsket av jevnaldrende hele kvelden.

2. Blokkering av veien til matbordet – Selvfølgelig vil du kanskje lure deg på noen av de deilige hor d «oeuvres nå og da, men vær så snill og vær oppmerksom på dine handlinger som det også er andre som vil ha en smak av disse matvarene. Fokus på det morsomme og ikke på maten, da dette også kan ødelegge figuren din.

3. Ikke mingling med andre – C’mon! Hva er den store ideen om å bli kledd med et fantastisk antrekk hvis du ikke blander inn? I stedet for å bli limt til setet ditt eller bli altfor romantisk med deg BF, ha en flott tid med vennene dine og jevnaldrende og gjør dette til en natt verdt å huske.

4. Spør DJ til å forandre musikken – Prøv å ikke være for egoistisk og be DJen å spille spor etter eget valg fordi andre kanskje ikke kan synkronisere med dine favorittmusikk. Selv om alle dere praktisk talt lytter til de samme musikkstykkene, ville det være bedre å la bakgrunnsmusikken komme til mesteren, da han har laget de riktige låtlåtene for å holde alle fra å feste.

5. Bli drukket – Sprit og sprit kan gjøre feiringen til en mer interessant begivenhet, men det ville være best IKKE å nyte disse drinkene for øyeblikket. Ønsker du å se på deg hjemkomstfest 10 år fra nå og husk å puking rundt din fantastiske kjole? Nah, det er ikke verdt det. Så ha litt ren moro i stedet, og vær kjent med denne dagen som en del av tenåringslivet ditt.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *