Hva gjester bør unngå å gjøre på bryllupsfesten

Bryllupsfester og mottakelser er ment å være morsomme, men å ha det gøy betyr ikke at det ikke er noen regler som skal følges. Enten du deltar på en enkel samling eller et stort bryllup, må hver gjest følge en bestemt etikett slik at feiringen er godt organisert. Hvis du vil vite mer om disse såkalte «politikkene» som må følges, må du lese videre da vi skal diskutere hva gjestene bør unngå å gjøre på et bryllupsfeste.

Hvis du vil sørge for at du skal ha det bra uten å stresse ut nygifte, er det noen ting du bør unngå å gjøre:

1. Å være altfor dramatisk – Det er sikkert visse dramatiske øyeblikk på bryllupet, og du kan bare ikke unngå å gråte. Gråt hvis du må, men gjør det på en subtil måte og ikke stjele spotlighten fra bruden og brudgommen. Husk alltid at denne spesielle dagen handler om dem og ikke om deg. Så hold det på den måten for å gjøre bryllupet en mer enestående anledning for de to.

2. Barricading matbordet – Maten smaker alltid bra under disse anledninger, men det betyr ikke at du må overdrive bort på menyen og glemme alle de andre gjestene. Bare ta små porsjoner av maten som blir servert og gå rett tilbake til bordet ditt for å fullføre tallerkenen din. Du kan alltid komme tilbake til en annen servering hvis du føler behov for det.

3. Bli full – Vin er alltid rikelig under bryllupshendelser, men prøv å drikke moderat og unngå å være kresen og danse over alt. Prøv å opprettholde en følelse av decorum og ikke forlevere deg selv foran paret og de andre gjestene. Vær oppmerksom på at dine handlinger kan ødelegge stemningen til feiringen, så gjør deg selv en tjeneste og bare drikk et glass eller to.

4. Spør DJen om å endre musikken – Ok, kanskje du ikke liker den musikken som blir spilt akkurat nå. Men ikke gå til DJ-en og be om en musikkendring slik at du kan føle det festende humøret da noen gjester kanskje ikke liker dette trekket. Vær hensynsfull til de unge og de modne menneskene som også er invitert til bryllupet, da de har det bra med melodiene i bakgrunnen. Bare vent på din tur og snart vil noen av favorittlåtene dine spilles på hitlisten.

5. Unnlater å blande seg med andre gjester – Visst du er nær venner med nygifte, men dette betyr ikke at du bare må sitte på ett sted og unngå å snakke med de andre gjestene. Bryllup er en flott tid å møte nye venner og bli kjent med vennene til vennene dine. Å ha et godt selskap på festen, vil la deg føle det morsomme i øyeblikket sammenlignet med å være alene med bare deg selv.
Merk: Hvis du trenger å vite mer om bryllupssaker og ting, vennligst besøk ArmenianBridal.com slik at du kan lese flere emner om bryllup og de andre tingene som følger med.

Ha det gøy på festen uten å gjøre noen problemer for nygifte. Bare følg tipsene som er nevnt ovenfor, og alle vil sikkert ha en flott tid på arrangementet.

Leave a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *